Cristina Mitu

Cristina Mitu

Concluzii la 29 de grade

10 июня 2015
Cristina Mitu

Mi-am pus căștile în urechi și ascult piesa preferată de The Rolling Stones, nu mă mai plictisesc de ea ani buni. Azi îmi vin o mie de gânduri, zi în care primesc o avalanșă de ”La mulți ani!”, iar vârsta și-a schimbat a doua cifră, de azi am – 29 :)

Trag linie și îmi schițez concluziile și valorile acumulate până azi:

Viața e frumoasă și trebuie trăită cu demnitate. Conștientizez că timpul e extrem de valoros și fiecare clipă trebuie trăită cu intensitate, în pace și plăcere.
Împăcarea cu sine însuși. Las lucrurile să decurgă de la sine cu bune și rele, fiecare clipă trăită oferă satisfacții și lecții.
Dulcele egoism. Văd doar partea bună a egoismului, îmi place respectul și încrederea de sine. Să mă stabilesc pe primul loc, nu este nici pe departe un act immoral. Menținut în limitele rezonabilului acesta mă face să realizez un echilibru între necesitățile personale și ale celorlalți.
Bani mulți nu există. Banii sunt doar un instrument de a-ți satisface anumite opțiuni, însă nicidecum nu îți pot asigura lucrurile adevărat valoroase în viață. Nu sunt roaba lor și asta mă face fericită.
Fii liber, gândește liber. Libertatea în gândire și acțiune este o virtute, mă bucur de ea și îmi place să o văd și la alții.
Cea mai bună investiție sunt studiile. Învăț în fiecare zi și mereu mă gândesc că aș mai vrea să studiez un domeniu nou, la o universitate din străinătate sau poate chiar mai mult.
Ce ţie nu-ţi place, altuia nu-i face. E regula de bază, iar odată respectată de toți ar fi simplu, mult mai simplu.
Simțul umorului va salva lumea. Ador oamenii care știu să glumească și au un simț fin al umorului, este una dintre cele mai apreciate trăsături și această calitate spune multe despre om.
Călătoriile și amintirile sunt averea mea. Explorarea unor noi locuri mă îmbogățește spiritual, îmi dă aripi și mii de idei. Simțind gustul călătoriilor nu mai pot sta locului, mintea mereu este într-un alt colț al lumii.
Familia mea– cetatea mea. Aici chiar nu am ce adăuga.

Ключевые слова: Cristina Mitu